Dan Băbuț răspunde acuzațiilor Galeriei „Peluza Sud”

Olimpia

dan Babut

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 3 februarie, președintele FC Olimpia, Dan Băbuț, a răspuns acuzațiilor aduse zilele trecute la adresa sa de către reprezentanții Galeriei „Peluza Sud”. Alături de Băbuț, la conferință au participat și antrenorul principal al echipei, Tiberiu (Tibi) Csik, respectiv contabilul clubului de fotbal.

În expunerea sa, Dan Băbuț a subliniat faptul că de-a lungul anilor, Olimpia a avut performanțe notabile atât la nivelul echipelor de juniori cât și la echipa mare. Acesta a vorbit despre performața din 2012, anul în care Olimpia a promovat în Liga a III-a, iar în sezolul 2013-2014 acesta s-a calificat în Liga a II-a. Băbuț susține că în aceste condiții nu se poate vorbi de lipsă de performanță.

Referitor la salariile restante către jucători, Dan Băbuț a declarat că, în prezent, jucătorii Olimpiei au de recuperat salariile pe două luni și nu pe trei sau mai multe luni, așa cum susțin o parte din reprezentanții „Peluzei Sud”.

Cu privire la datoriile pe care Clubul Olimpia le are, Băbuț a declarat că acestea se ridică la suma de 825.000 de lei. Din suma totală, 402.000 de lei sunt restanțe la furnizori, 247.000 lei datorii la stat și 176.000 lei restanțele salariale la jucători.

Președintele FC Olimpia spune că anul acesta clubul a primit 400.000 de lei mai puțin decât a cerut, în condițiile în care, pe lângă plățile curente au mai intervenit și câteva cheltuieli neprevăzute cu echipele de juniori, pentru deplasările acestora fiind cheltuită suma de 130.000 lei.

Un Comentariu la "Dan Băbuț răspunde acuzațiilor Galeriei „Peluza Sud”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.