Zi istorică la Ardud

Ardud1

Ardud2

Ardud3

Ardud4

Primăria orașului Ardud a găzduit astăzi, 2 februarie, lansarea cărţii „Pietre de hotar românesc” tipărită sub patronajul Ordinului Militar de România. Ardudul a fost onorat de prezenţa preşedintelul fondator al Ordinului Militar de Româna col. dr. ing. Adrian Constantin, care a vorbit despre istoricul şi implicaţiile la nivel european al Ordinului, cât şi despre promovarea elitelor româneşti în rândul generaţiei tinere care au nevoie de repere morale şi sociale.

Ordinului Militar de România a fost reprezentat la nivel judeţean prin prezenţa prefectui Eugeniu Avram şi al academicianului Virgil Enătescu.

A fost un moment emoţionant, neaşteptat pentru întreaga audienţă când comandorul l-a invitat în mod oficial pe primarul oraşului Ardud, Ovidiu Marius Duma de a intra în mod voluntar în Ordinul Militar de România şi de a depune jurământul faţă de poporul român.

Acesta a fost un act al recunoaşterii calităţilor primarului oraşului Ardud în promovarea şi apărarea identităţii naţionale şi a valorilor poporului român.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.