Suporterii cer demisia sau demiterea lui Dan Băbuț

Suporteri2

Suporterii din cadrul galeriei Peluza Sud au solicitat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 1 februarie, demiterea sau demisia președintelui Clubului FC Olimpia, Dan Băbuț. Aceștia îl acuză pe Băbuț de aroganță și de management defectuos.

În luarea de cuvânt, liderul Peluzei Sud, alcătuită din reunirea galeriilor „Sezione Ostile” și „Commando Oli”, Ciprian Bretan a tras un semnal de alarmă spunând că numărul suporterilor la meciurile de fotbal este în scădere drastică. Astfel, dacă la meciul de baraj pentru Liga a III-a cu Someșul Oar au participat aproximativ 8.000 de spectatori, în prezent, meciurile sunt urmărite la stadion de cel mult 200 de sătmăreni.

De asemenea, suporterii spun că au solicitat evidența contabilă a clubului, însă au fost refuzați. Din acest motiv galeria cere un audit extern, acuzând conducerea clubului de lipsă de transparență.

Totodată, aceștia s-au plâns și de starea deplorabilă în care se află Stadionul Olimpia dar și de managementul clubului care evită să promoveze jucători sătmăreni și mai degrabă sunt aduși fotbaliști din altă parte să joace la echipă.

În încheiere, suporterii Peluzei Sud au declarat că nu vor mai susține echipa la meciurile de acasă, și se vor rezuma la a transmite mesaje până ce Băbuț își va da demisia sau va fi demis de la conducerea clubului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.