Bărbat din Racșa, căutat cu disperare de familie

Vasile Cuc

Vasile Cuc din Racșa este căutat de zile întregi de către familia sa. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a dispărut fără urmă din Orașu Nou, în data de 25 ianuarie, spunând că vrea să meargă la târgul din Seini. Membrii familiei cer cu disperare sprijinul celor care pot să le furnizeze informații și să îi ajute în căutarea bărbatului dispărut.

Potrivit membrilor familiei, în ziua de 25 ianuarie, Vasile Cuc a mers cu o mașină de ocazie din Racșa până în Orașu Nou, unde a intrat într-un local. Familia spune că bărbatul a fost înregistrat de o cameră de luat vederi din zona respectivă, în jurul orei 09.00, în momentul când a ieșit din local și de atunci nimeni nu mai știe nimic despre locul în care s-ar putea afla.

În ziua dispariției sale, Vasile Cuc purta în picioare bocanci negri, pantaloni de catifea de culoare maro închis, un hanorac negru, iar în cap avea o cușmă neagră, tip cozoroc. Vasile Cuc este un bărbat de statură mai înaltă, cu o constituție fizică mai slabă și are părul roșcat.

Persoanele care au informații cu privire la acest caz sunt rugați să sune la unul din următoarele numere de telefon: 0749-917127, 0758-770863 și 0758-277049.