Undă verde pentru construirea Mega-Mall-ului la Satu Mare

Mall1

După mai multe luni de amânări și discuții aprinse, în ședința ordinară de astăzi, 28 ianuarie, consilierii au votat proiectul de hotărâre ce reglementează situația juridică a terenului pentru construirea Mega Mall-ului de pe Drumul Careiului din Satu Mare. La ședința de consiliu a participat și deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, care a luat cuvântul pe marginea acestui subiect.

Consilierii municipali au votat în unanimitate pentru remedierea problemelor juridice a terenului pentru construirea Mega Mall-ului din Satu Mare. Trebuie precizat faptul că în ședințele anterioare UDMR-iștii s-au opus proiectului de hotărâre care prevedea schimbarea destinației terenului, de la bazin de înot la Mega Mall, argumentându-și poziția prin faptul că situația juridică a spațiului este incertă.

La sfârșitul ședinței de consiliu, deputatul Kereskenyi, a ținut să își spună punctul de vedere referitor la această investiție, făcând trimitere și la câteva afirmații despre care susține că au venit din partea primarului Dorel Coica și prin care „consilierii UDMR au fost învinuiți că se opun dezvoltării orașului”.

„Cu toții ne dorim o astfel de investiție dar eu cred că menirea executivului este de a da informații corecte unei investitor privat de anvergura societății NEPI și nu să dea informații false în ceea ce privește situația juridică a acestor terenuri. Eu sper din tot sufletul ca acest lucru să meargă mai departe”, a afirmat Kereskenyi Gabor.

8 Comentarii la "Undă verde pentru construirea Mega-Mall-ului la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.