Trei spectacole în week-end la Casa de Cultură a Sindicatelor

Spectacole1

Spectacole2

Spectacole3

Secția română a Teatrului de Nord joacă la sfârșitul acestei săptămâni trei din ultimele spectacole realizate în această stagiune. Este vorba despre „Paiața”, ultima premieră de la Sala „Amfiteatru”, spectacolul de improvizație cu „ImproȘtim” și reprezentația aniversară al actriței Carmen Frățilă – „Prăvălia cu sentimente”.

„Paiața” se reia vineri, 29 ianuarie, la ora 19.00, în Sala „Amfiteatru” a Casei de Cultură. Realizat în parteneriat cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare și District 15 în cadrul proiectului DOCENDO DISCIMUS (gândit și promovat de Stelian Roșian), spectacolul pornește de la textul lui Cehov dar încearcă să ducă înspre întrebările pe care și le pune orice actor, în orice teatru.

În 30 ianuarie, sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala „Amfiteatru”, trupa tânără de improvizatori are nevoie de sugestiile și ajutorul publicului pentru un nou spectacol Improvizat. Trupa „ImproȘtim” garantează un spectacol 100% improvizat inteligent și amuzant.

Duminică, 31 ianuarie, la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură, sătmărenii sunt invitați să vadă spectacolul „Prăvălia cu sentimente” de Cornel Udrea. Spectatorii vor fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.

La fiecare spectacol biletul costă 20 de lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Biletele se pot cumpăra de la Agenția teatrală (Casa de bilete), de pe strada Horea nr. 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.