„Proconsul” va marca 17 ani de activitate, printr-un concert

Proconsul

„Proconsul” sărbătoreşte 17 ani de activitate printr-un concert, intitulat „Povestea noastră”. Evenimentul va avea loc pe 10 martie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Printre invitaţii trupei sărbătorite se numără Andra, Dida Drăgan şi Mircea Baniciu.

Aventura numită „Proconsul” a început din pură pasiune pentru muzică. La început, membrii s-au reunit sub numele de „Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în „Proconsul”. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

În 2002, albumul „Mi-ai luat inima” se transforma în album de aur, datorită celor peste 50.000 unități vândute. Multe premii și distincții, precum „Cel mai bun grup al anului”, „Cea mai bună piesă a anului”, „Cea mai bună voce masculină a anului”, completează palmaresul trupei. Însă, cel mai prețios trofeu dintre toate este dragostea arătată de fanii lor în toți acești ani, fani al căror număr este în continuă creștere și a căror vârstă se situează între 17-60 de ani.

În 2011, „Proconsul” considera că ar trebui să adune pe un disc cele mai îndrăgite și difuzate cântece. Pe 1 Decembrie, de „Ziua Națională a României”, trupa a lansat, la Sala Palatului, albumul „Best of Proconsul”, cu o producție care a ilustrat cei 12 ani de activitate concertistică, dar și 12 ani din viețile personale ale membrilor formației.

În 2016, Bogdan Marin (Bodo), Dragoș Dinca, Robert Traian Ursache, Robert Anghelescu, Valentin Petricenco se vor prezenta la Sala Polivalentă, de la ora 20.00, cu „Povestea noastră” pentru a sărbători, alături de public și de prieteni, cei 17 ani de „Proconsul”.

Biletele pentru concert se găsesc în reţeaua Eventim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.