Congresul Medicilor Dentiști, la a VII-a ediție

conferinta

Pregătirile pentru cea de-a VII-a ediție a Congresului Medicilor Dentiști a ajuns pe ultima sută de metri. Evenimentul găzduit de Hotel & Restaurant „Poesis” se va desfășura în perioada 28-30 ianuarie 2016.

Detalii cu privire la acest congres au fost oferite de președintele Colegiului Medicilor Dentiști din Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu și de vicepreședintele aceleiași organizații, dr. Oana Datcu.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc joi, 28 ianuarie, la ora 20.00, la Restaurantul „Poesis”.

„Îmi place să o spun și să subliniez că este poate cel mai valoros congres din zona Ardealului, pe care noi îl susținem. Avem invitați de seamă, sunt cei mai buni profesori universitari pe domeniul lor de activitate, atât pe chirurgie buco-maxilo-facială, domnul profesor Bucur, cât și pe parte de protetică, domnul profesor Dorin Bratu. Pe parte de implantologie l-aș aminti pe domnul Bratu Emanuel, o somitate de talie internațională. În general sunt peste 250 de invitați. Este un lucru foarte important pentru județul Satu Mare acest congres, deoarece valoarea lui uneori depășește chiar și centrele universitare”, a declarat dr. Cosmin Rațiu.

La congresul de la Satu Mare vor participa somități din domeniul stomatologiei din România, precum: prof. dr. Alexandru Bucur, prof. dr. Dorin Bratu, prof. dr. Emanuel Bratu, prof. dr. Marius Leretter, dr. Bogdan Bâldea, dr. Ionuț Brânzan, dr. Camil Ianeș.

Taxa de participare este de 200 de lei pentru medicii activi și 150 pentru pensionari. Congresul este creditat cu 16 puncte EMC.