Grup de dezvoltare personală la Biblioteca Judeţeană Satu Mare

dezvoltare personală

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, în colaborare cu psihologul și trainer & life-coach-ul Daniel Moiş organizează în fiecare zi de miercuri, de la ora 17.00, întâlnirea grupului de dezvoltare personală.

Grupul se adresează persoanelor peste 18 ani. Locurile sunt limitate (maxim 12 persoane). Data de începere va fi stabilită în funcție de perioada necesară pentru formarea grupului.

Înscrierile se fac la Biblioteca Judeţeană sau la numărul de telefon 0261711199 int. 114, iar persoana de contact este Violeta Tarţa. Cursul este gratuit.

„Dezvoltarea personală este mult mai mult decât o simplă informaţie, care se poate lectura şi asimila astfel. Dezvoltarea personală înseamnă un proces individual, personal, de introspecţie, autoobservare şi conştientizare. Procesul de dezvoltare personală se trăieşte, se experimentează, se implementează treptat în modul tău de viaţă, cel mai valoros lucru pe care îl înveţi pe parcursul procesului de dezvoltare personală, este să iei decizii, să faci alegeri pe cât posibil rapide şi corecte, şi să-ţi asumi responsabilitatea lor. Înveţi să gândeşti independent, să fii optimist, încrezător în forţele tale, şi să te bazezi pe propria minte, valorificată la maximum, în cel mai corect mod. Beneficiile dezvoltării personale sunt: gestionarea stresului, autocontrolul, armonizarea inter-personală, dezvoltarea carierei, etc”, spune Daniel Moiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.