Prefectul le răspunde liberalilor

Eugeniu Avram

Printr-un comunicat de presă remis astăzi, 21 ianuarie, redacției noastre prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, aduce lămuriri cu privire la acuzația care i se aduce de către procurori, în dosarul lui Mircea Govor. Vă reamintim că în cursul zilei de marți, 20 ianuarie, PNL Satu Mare i-a cerut prefectului să facă lumină în ceea ce privește implicarea sa în dosarul fostului președinte al PSD Satu Mare.

În continuare vă prezentăm comunicatul de presă semnat de Eugeniu Avram:

„Începând din 13 mai 2012 când am fost învestit în această onorantă funcţie şi până în prezent, am urmărit cu prioritate apărarea intereselor cetăţenilor judeţului Satu Mare. Cea mai importantă dovadă o reprezintă numărul mare de cetăţeni care au apelat la audienţele susţinute atât la sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare, cât şi în teritoriu: peste 1.500 de persoane primite în audienţă. Au fost numeroase situaţiile în care implicarea instituţiei noastre a condus la rezolvarea unor probleme ale comunităţii şi ale cetăţenilor.

Precizez că verificarea informaţiilor, sesizărilor şi a petiţiilor cu privire la activitatea serviciilor publice deconcentrate, membre ale Colegiului Prefectural, este una dintre atribuţiile şi obligaţiile principale ale Instituţiei Prefectului.

În acest context, în luna iunie a anului 2014 am dispus verificarea informaţiilor cu privire la activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare. Această verificare viza activitatea instituţiei menţionate pentru anul 2013 şi trimestrul I al anului 2014, perioadă în care domnul Cristian Sasu era detaşat la Instituţia Prefectului judeţul Satu Mare, pe funcţia de subprefect, conducerea ITM Satu Mare fiind asigurată de către o altă persoană.

Menţionez faptul că în toată perioada amintită am avut o relaţie corectă, imparţială cu toţi factorii de decizie administrativă şi politică de la nivel judeţean şi central.

Prefectul judeţului Satu Mare,

Dr. Eugeniu AVRAM”.

Un Comentariu la "Prefectul le răspunde liberalilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.