Scandaluri cu bătăi crunte în Andrid și Santău

bataie

Un grup de bărbați sunt cercetați de polițiști după ce s-au bătut ca orbii, iar apoi au părăsit locul faptei. Scandalul ce a avut loc luni (18 ianuarie) seara, a început în localitatea Santău și a continuat mai târziu la intrarea în Andrid. Doi dintre scandalagii au ajuns la Urgențe, însă nu a fost necesară rămânerea acestora sub supraveghere medicală.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că în fața unui local din Santău, Jozsef G. de 22 de ani, l-a lovit pe Szilard B. cu pumnii la nivelul corpului şi a capului.

După incident, Jozsef G. împreună cu alte trei persoane au urcat într-o mașină și s-au îndreptat spre Andrid. La intrarea în localitate, au fost aşteptaţi de către Szilard B., care era însoţit de tatăl şi fratele său şi încă un bărbat în vârstă de 42 de ani au spart geamurile autoturismului cu pietre şi le-au aplicat lovituri cu pumnii la nivelul corpului şi capului lui Jozsef G. şi lui Bogdan G.

Agresorii au părăsit locul faptei, dar au fost identificaţi la scurt timp de poliţişti.

În urma leziunilor suferite, Jozsef G. şi Bogdan M. au fost transportaţi la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

În această situaţie se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.