Tentativă de omor: A vrut să-l ucidă cu toporul

topor

Un bărbat de 43 de ani din Vama a ajuns duminică, 17 ianuarie în stare critică la spital după ce a fost lovit în zona capului cu un topor, de către un băiat de 15 ani. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, urmând ca instanța să decidă măsurile legale ce se impun în acest caz.

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi au stabilit că, un minor în vârstă de 15 ani, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, o lovitură cu un topor, în zona capului, victima fiind transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Având în vedere leziunile suferite, victima a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Baia Mare.

Conform concluziilor medico-legale preliminare, victima necesită pentru vindecare 95-100 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care va dispune măsurile potrivit competenţelor legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.