Investeste inteligent in sistemele de incalzire !

caldura

In cazul in care nu ati aflat inca, AMASS este una din putinele companii din Romania care este dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul. Pe langa produsele excelente, Danemarca si Germania, aici veti gasi si infomatiile si consultanta  necesare pentru a sti cum sa alegeti un sistem de incalzire si care sa va convinga ca centrala termica pe gaz nu este cea mai buna alegere, mai ales daca va pregatiti sa faceti o investitie pe termen lung.

AMASS va ofera radiatoare electrice cu roca vulcanica si incalzire electrica in pardoseala, ambele variante fiind mai ieftine decat gazul. Cum stiti pe care sa-l alegeti?  In functie de dimensiunile incaperilor ce trebuie incalzite, de gradul de izolare a cladirii si de necesitatile spatiului, veti sti exact care este decizia corecta. Specialistii AMASS va pun la dispozitie o multime de date si studii comparative, care sa va ajute sa intelegeti mai bine eficienta acestora, dar si modul de functionare.

Pe langa costuri de investitie reduse si un consum mult mai mic, inclazirea electrica in pardoseala a devenit una dintre optiunile preferate ale clientilor. Acest sistem nu foloseste combustia , ci inertia termica, ceea ce contribuie semnificativ la scaderea consumului. De fapt, sistemele care folosesc combustia (ardere combustibil) sunt printre cele mai periculoase, dat fiind ca au loc explozii, scurgeri de gaze, incendii sau inundatii. In ceea ce priveste inalzirea electrica in pardoseala, este necesara o instalatie electrica corespunzatoare, iar riscurile unuor accidente sunt complet eliminate. In functie de tipul incalzirii electrice si costul consumului este semnificativ scazut daca acestea flosesc inertia termica. (aduceti-va amainte de sobe si radiatoare de fonta)

Confortul termic este asigurat si de pozitionarea sursei de caldura, conform studiilor care ne arata ca aerul cald trebuie sa vina de jos, iar cel rece de sus (din acest motiv aerul conditionat se monteaza sus). Curba termica inregistrata in cazul acestui sistem este aproape identica cu curba perfecta pentru corpul omenesc. Pe langa confort, incalzirea in pardoseala are grija si de sanatatea dumneavoastra. Astfel, caldura din pardoseala nu ridica praful , dat fiind ca nu exista curenti de aer, iar persoanele cu probleme respiratorii pot beneficia din plin de acest sistem.

Radiatoarele electrice cu roca vulcanica au puncte comune cu sistemul de incalzire electrica in pardoseala inertia termica si automatizarea, astfel ca se dovedeste a fi la fel de eficient si avantajos . Fabricate in Germania, acestea radiatoare speciale pot reduce consumul cu pana la 40% in comparatie cu radiatoarele pe gaz. Secretul consta in rocile vulcanice care inmagazineaza caldura si o disperseaza treptat, acest fenomen fiind numit inertie termica. Pentru a intelege mai usor despre ce este vorba, imaginati-va ca desi radiatorul nu mai functioneaza, acesta degaja caldura inca cel putin 40-50 de minute.

Aceste radiatoare nemtesti sunt la mare cautare si in alte tari occidentale, acolo unde sunt apreciate datorita designului elegant si puterii rapide de incalzire ce se situeaza intre 500W -2800W si un timp de consum de aproximativ 2- 3 h/zi. Pentru a nu exista pierderi, fiecare radiator este dotat cu un termostat si senzor, prin care detineti controlul asupra functionarii acestora. Alegerea acestora se va face in functie de volumetrie,  iar specialistii AMASS sunt mereu la dispozitia celor care doresc sa afle mai multe despre solutii  economice de incalzire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.