Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism de la Viena

targ1

targ2

targ3

targ4

În perioada 14-17 ianuarie 2016 are loc la Complexul expozițional „Messe Wien” Târgul de Turism de la Viena. Județul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la târg în cadrul standului României, vecinii noștri de stand fiind Grecia, Slovacia și Turcia.

România are un stand modern de 150 de metri pătrați, cu 25 de participanți din partea județelor și a firmelor private, regiunea parteneră fiind județul Gorj. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Pentru creșterea atractivității standului participă și meșteri populari din Gorj care prezintă olăritul, cioplitul în lemn și cusutul de mână a pânzelor tradiționale.

„Seara României” are loc astăzi, 15 ianuarie, un eveniment deja tradițional. Va avea loc prezentarea regiunii partenere și a participanților la stand, program muzical dar și bufet cu specialități și băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena cât și de regiunea parteneră.

În paralel cu târgul de turism va avea loc și Viena Autoshow.

Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota și Ioan Viman, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, joi, 14 ianuarie standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediție după ediție.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.