Avea mașina burdușită cu țigări de contrabandă

tigari

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Halmeu au descoperit, într-o mașină înmatriculat în Ungaria, ascunsă în diferite locuri, în portiere, praguri, consola de la frâna de mână, în bancheta din spate şi roata de rezervă, cantitatea de 2.041 pachete ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările au fost confiscate, şoferul sancţionat cu amendă în valoare de 7.000 de lei, iar autoturismul în cauză indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Joi, 14 ianuarie, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în PTF Halmeu, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar D. Viktor, în vârstă de 32 ani, conducând autoturismul marca Renault, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă în locuri special amenajate, în portiere, praguri, consola de la frâna de mână, în bancheta din spate şi roata de rezervă, cantitatea de 2.041 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 9.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de 4.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.