Untold a fost desemnat cel mai bun festival european major din 2015

Untold

Untold Festival, evenimentul ce a avut loc în vara anului trecut, a câștigat marele premiu al prestigioasei competiții „Europen Festival Awards”, fiind desemnat câștigător al celei de-a VII-a ediții, la categoria „Best Major Festival”. Gala de decernare a premiilor a avut loc în 13 ianuarie 2016 în Groningen (Olanda).

Alături de UNTOLD, pe lista de finaliști la categoria Best Major Festival s-au aflat cele mai renumite festivaluri din Europa: Tomorrowland (Belgia), Sziget Festival (Ungaria), Rock Werchter (Belgia), Exit Festival (Serbia), Deichbrand Festival (Germania), Dour Festival (Belgia), Graspop Metal Meeting (Belgia), Mysteryland (Olanda), Pinkpop (Olanda).
Directorul general Untold, Bogdan Buta, a spus că acest premiu este un vis devenit realitate. „Este cu atât mai impresionant cu cât reprezintă o premieră ca un festival aflat la prima ediție să câștige acest premiu”, a declarat acesta.

Competiția „European Festival Awards” este locul unde industria de specialitate, organizatorii și festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză și efort.

Anul acesta, câștigătorii au fost desemnați prin voturile a peste 800.000 de festivalieri din peste 50 de țări și de către un juriu de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.