Jandarmii sătmăreni au avut peste 4.000 de misiuni în 2015

jandarmi

jandarmi1

În cursul anului trecut, jandarmii sătmăreni au efectuat nu mai puțin de 4.209 de misiuni și au constatat 303 fapte de natură penală şi 3.163 fapte de natură contravenţională. Aceste date reies din bilanțul prezentat miercuri, 13 ianuarie, în prezența generalului de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, prim adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

La ședința de evaluare a IJJ Satu Mare au participat și prefectul Eugeniu Avram, primarul municipiului reședință de județ, Dorel Coica, şefii instituţiilor din sistemul de apărare publică şi siguranţă naţională, dar şi cadre ale Jandarmeriei Satu Mare.

În urma misiuni executate de către jandarmi, la nivelul IJJ Satu Mare, au fost constatate un număr de 303 fapte de natură penală şi 3.163 fapte de natură contravenţională. Din cele 303 fapte de natură penală, 67 au fost constatate în mod independent şi 236 în sistem integrat cu poliţia.

Dintre infracţiunile constatate independent de jandarmi în cursul anului trecut, amintim: furturi de diferite bunuri, oferirea spre vânzare de mărfuri contrafăcute, oferirea spre vânzare de mărfuri de produse piratate, tăiere ilegală de arbori, portul fără drept de obiecte periculoase, folosirea de instalaţii clandestine în scopul sustragerii de curent electric şi furturi de energie electrică.

Primul adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, a remarcat activitatea bună şi foarte bună desfăşurată de jandarmii din Satu Mare în anul pe care tocmai l-am încheiat şi i-a asigurat că rezultatele obţinute sunt cunoscute şi apreciate de conducerea Jandarmeriei Române.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.