Concurs de desene și grafică

grafica

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a II-a ediţie a concursului de desene și grafică având ca temă „Simboluri și motive din creația eminesciană”.

Concursul se va desfășura pe două categorii: clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Desenele trebuie realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.
Un elev poate participa în concurs cu o singură lucrare. Competiția se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 26), de luni până vineri între orele 10-15, până în data de 27 ianuarie 2016, ora 15.00. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi în perioada 1 – 8 februarie.

Premierea elevilor va avea loc, vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 18.15, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre” în cadrul concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”. Premiile vor consta în cărți și diplome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.