Tâlhari prinși de polițiști

retinut

Marți, 12 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mădăras, despre faptul că a fost tâlhărit, atacatorii luându-i suma de 4.000 de euro. Incidentul a avut loc în jurul orei 17.30, pe raza municipiului Satu Mare.

În scurt timp oamenii legii au reuşit identificarea tâlharilor. Este vorba despre Sandor B., Francisc B. şi Viola V., toți trei din municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit, că ieri după-amiază cei trei, în urma unei discuţii telefonice s-au întâlnit cu partea vătămată, iar prin violenţă l-au deposedat pe acesta de 20 cartuşe de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Prejudiciul creat fiind de 2400 lei, acesta a fost recuperat, ţigările fiind ridicate în vederea confiscării. Cei trei sătmăreni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.