Programările pentru buletine și căsătorii se pot face și online

programare

Sătmărenii își pot face programări online în vederea eliberării cărților de identitate sau pentru căsătorii, cu ajutorul unei aplicații postate pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare (http://www.satu-mare.ro/bul/Buletine%20online%20SATU%20MARE.htm). Prima zi pentru care se pot face programări este vineri, 15 ianuarie 2016, însă aplicația este funcțională începând de astăzi, 13 ianuarie.

Anunțul a fost făcut de către primarul Dorel Coica și de directrorul executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor Satu Mare, Ionel Torja, în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 13 ianuarie.

„Cetăţenii se pot programa online pentru rezervarea intervalului orar în care doresc să se prezinte la ghişeu pentru depunerea cererilor de eliberare a actelor de identitate. Astfel, se evită aglomerările dar și pentru cetățeni va fi mult mai simplu, deoarece se vor putea programa de acasă sau de la orice calculator care are acces la internet”, explică Ionel Torja.

Șeful Serviciului de Evidentă a Persoanelor spune că persoanele care doresc să își facă programare online trebuie să completeze un formular, ora la care doresc să fie primiţi la ghişeu şi motivul pentru care apelează la instituţie (schimbarea actelor de identitate, stabilirea reşedinţei sau dobândirea cetăţeniei).

Mai multe informații referitoare la: actele necesare, condițiile eliberării actelor de identitate, termene de eliberare, taxele aferente dar și modalitatea de înscriere online pentru eliberarea actelor de identitate pot fi găsite accesând următorul link:
http://www.satu-mare.ro/bul/Buletine%20online%20SATU%20MARE.htm

De acest serviciu online vor putea beneficia și locuitorii din comunele: Agris, Bârsău, Botiz, Doba, Dorolţ, Lazuri, Micula, Odoreu și Vetiş.

4 Comentarii la "Programările pentru buletine și căsătorii se pot face și online"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.