Partidul Civic Maghiar susține candidatura lui Kereskenyi Gabor la Primăria Satu Mare

UDMR

Organizațiile Municipale ale UDMR și a Partidului Civic Maghiar (PCM) au încheiat astăzi, 13 ianuarie, un protocol de colaborare în vederea alegerilor locale din acest an. Protocolul a fost semnat de liderii celor două organizații, deputatul Kereskenyi Gabor și Zazula Bela.

Președintele Organizației Municipale a UDMR Satu Mare, candidatul oficial al formațiunii pentru funcția de primar al orașului, deputatul Kereskenyi Gabor, spune că „am făcut un pas important pentru viitorul municipiului Satu Mare. Organizațiile Municipale ale Partidului Civic Maghiar și UDMR au semnat astăzi un protocol de colaborare ce vizează alegerile locale din acest an. Mă bucur că cele două formațiuni politice au înțeles puterea ce rezultă din unirea celor două forțe”.

Vă reamintim că în cadrul Adunării Generale a delegaților UDMR, ce a avut loc în data de 2 octombrie 2015, Kereskenyi Gabor a fost desemnat candidatul oficial al uniunii pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

În cursa internă s-au înscris cinci candidați, iar la vremea respectivă Zazula Bela (unul dintre candidați) s-a retras din cursă, anunțând că în lupta internă pentru desemnarea candidatului UDMR, îl sprijină pe Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.