Colocviu despre „Armonia în cuplu” la Biblioteca Judeţeană Satu Mare

Armonia în cuplu

Biblioteca Judeţeană, sub auspiciile Consiliului Judeţean Satu Mare organizează, joi, 14 ianuarie, de la ora 13.00, în colaborare cu Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, un colocviu despre „Armonia în cuplu”, temă prezentată şi dezbătută împreună cu Daniel Moiș, psiholog și trainer & life-coach.

Au răspuns pozitiv invitaţiei Bibliotecii Județene elevii claselor a X-C şi XI-E, îndrumaţi de diriginții Dorina Cardoş şi Anamaria Maruşca.

Una dintre cele mai des întâlnite aspirații ale tinerilor este iubirea si trăirea într-o relație de cuplu armonioasă și împlinitoare. Cu toate acestea vedem în jurul nostru cum de foarte multe ori această frumoasă și legitimă aspirație a sufletului nu ajunge să se împlinească și multe relații eșuează. Aşa cum există semne clare că legătura amoroasă nu funcţionează corect, poţi să recunoşti şi acele calităţi ale unei relaţii sănătoase, cu mari şanse de a rezista probei timpului. Un cuplu în care partenerii sunt compatibili şi pregătiţi pentru o viaţă împreună deţine câteva ingrediente-cheie, cu rol catalizator pentru orice relaţie sănătoasă.

Principalele semne care asigură armonia unei legături romantice de durată sunt: rezolvarea conflictelor, respectarea intimităţii, dreptul la propria opinie, comunicarea fără reţineri, grija faţă de celălalt, afecţiunea spontană și spaţiul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.