Mobilier nou pentru Grădinița nr. 1 din Negrești-Oaș

gradi1

gradi2

gradi3

gradi4

În cadrul unui proiect finanțat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Grădinița nr. 1 din Cartierul Baltă a fost dotată cu mobilier nou. Lucrările au fost realizate în perioada în care cei mici s-au aflat în vacanță.

În cadrul proiectului a fost achiziționat mobilier pentru trei săli de grupă, iar preșcolarii au acum atât paturi noi, cât și mobilier pentru joacă, depozitarea jucăriilor, mese și scăunele de cea mai bună calitate.

„Am reușit să le facem o surpriză plăcută celor 80 de copii de la Grădinița nr. 1 din Cartierul Baltă care s-au întors azi din vacanță în săli de grupă mai frumoase și mai vesele. În perioada 21 decembrie 2015-8 ianuarie 2016, cele trei săli de grupă au fost dotate cu mobilier nou. Preșcolarii au acum atât paturi noi, cât și mobilier pentru joacă, depozitarea jucăriilor, mese și scăunele de cea mai bună calitate. Prin această investiție am dorit să creem o ambianță cât mai plăcută pentru cei mici, dar să respectăm în același timp normele de siguranță în domeniu. Nu te bucură nimic mai mult decât să vezi fericiți acești copilași și să-i știi în siguranță”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.