Jucătorii Olimpiei încep pregătirile pentru noul sezon competițional

Olimpia

O parte din jucătorii Olimpiei s-au reunit astăzi, 11 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor pentru returul campionatului. La conferința de presă în cadrul căreia s-a anunțat reluarea pregătirilor au participat președintele clubului sătmărean, Dan Băbuț, antrenorul echipei, Tiberiu Csik și doi dintre jucătorii care au fost transferați în această iarnă la Olimpia, Mihai Onicaș și Sebastian Ianc.

În luarea de cuvânt, Onicaș a spus că vine la Satu Mare după o experiență plăcută pe care a avut-o la echipa Speranța Nisipeni din Chișinău (Republica Moldova). Acesta spune că deși la început totul a mers foarte bine în Republica Moldova, în ultima vreme a simțit distanța față de casă și a dorit să revină în România, în special la Satu Mare, deoarece astfel este mai aproape de orașul său natal, Cluj-Napoca.

Tiberiu Csik a subliniat faptul că una dintre prioritățile echipei este „să prindem primele șase locuri”. De asemenea, acesta s-a arătat încrezător în cei trei jucători care au venit recent la Olimpia (Onicaș, Buhăescu și Ianc) spunând că aceștia vor ajuta echipa să-și atingă obiectivele. Totodată, din vara acestui an, echipa sătmăreană se va întări și cu un alt jucător. Este vorba despre atacantul Gelu Velici, fostul jucător al lui Dinamo București. În prezent acesta evoluează la Național Sebiș.

Referitor la meciurile de pregătire, Csik spune că în aceste zile jucătorii vor efectua vizitele medicale, iar prima partidă amicală va avea loc pe 22 ianuarie.

Iată programul meciurior de pregătire (programul poate suferi modificări):

22 ianuarie: Olimpia – Balmazujvaros
3 februarie: Olimpia – Cigand
6 februarie: Olimpia – Diosgyor
10 februarie: Olimpia – Luceafărul Oradea
13 februarie: Olimpia – Kisvarda
20 februarie: nu e stabilit deocamdată
27 februarie: Gaz Metan – Olimpia, meci oficial în etapa a 19-a a Ligii a II-a, Seria a II-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.