Hoți de mașini, prinşi în flagrant şi reţinuţi de poliţişti

hoti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare, sprijiniţi de către colegii lor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, au prins în flagrant doi tineri care în noaptea de joi, 7 spre astăzi, 8 ianuarie au furat o mașină din parcarea unui magazin. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma anchetei derulate, în acest caz, s-a stabilit faptul că astăzi, în jurul orei 02.30, Cosmin L. de 24 de ani şi Dănuţ T. de 23 de ani, au furat o mașină din parcarea unui supermarket, situat pe strada Decebal din municipiul Satu Mare.

Imediat după comiterea faptei, cei doi s-au deplasat spre municipiul Baia Mare. Potrivit polițiștilor, Cosmin L. s-a deplasat cu autoturismul furat, iar Dănuţ T. cu o altă mașină.

În apropierea municipiului Baia Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, Cosmin L. a pierdut controlul volanului, a avariat autorurismul, apoi l-a abandonat, fiind prins la scurt timp de poliţişti, pe raza judeţului Maramureş.

În tot acest timp poliţiştii erau pe urmele lui Dănuţ T., care încercând să scape de oamenii legii, s-a reîntors spre Satu Mare, dar a fost oprit în trafic pe raza localităţii Livada.

Polițiștii au reuşit prinderea în flagrant şi reţinerea celor doi hoți, care au fost încarceraţi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în valoarea de aproximativ 30.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Acţiunea, derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.