Hala Pieței „Someș” va fi modernizată

piata2

piata1

piata3

piata4

În cursul zilei de joi, 7 ianuarie, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a efectuat o vizită la șantierul din Piața „Someș”. Potrivit primarului, în scurt timp vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a halei din incinta pieței.

„În curând vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a halei din Piața Someș. Comercianților le-au fost redistribuite alte spații pentru a-și putea continua activitatea. Urmăresc în permanență evoluția lucrărilor fiindcă doresc să se respecte termenele de finalizare”, spune edilul municipiului Satu Mare.

Conform proiectului, la parter va fi piaţa de alimente, piaţa de produse lactate, cu grupuri sanitare, depozite, iar la etaj vor fi amenajate spaţiile administrative şi terasele circulabile.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 155 de lei (fără TVA)/metru pătrat. Calculat la suprafața de 3.312 metri pătrați, rezultă suma de 514.800 lei, fără TVA.

Investiția are în vedere lucrări de reabilitare a fațadelor, refacerea finisajelor și instalațiilor în clădirea din piață.

Proiectul completează lucrările de amenajare exterioară în Piața „Someș”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.