Festivalul Național de Arte pentru Liceeni, la o nouă ediție

LicArt

A început o noua ediție (a 15-a), a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

Dacă ești licean, îți place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro și să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiții (anul trecut ele au depășit 15.000 de lei).

Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut și apreciat pentru talentul tău. Să continuăm cu posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara și cu șansa de a merge în cea mai tare Tabară de Creație.

Prin toate componentele sale, concurs și comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură și artă, printre prea puținele spații de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuți și înțeleși.

Așa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiție de la noi, la una sau la ambele secțiuni – poezie și fotografie (cu categoriile alb-negru, portret și diverse).

LicArt este organizat de Clubul „Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Tineretului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.