Premierul Cioloș efectuează o vizită oficială în Germania

Dacian Ciolos

Premierul Dacian Cioloș vizitează astăzi, 7 ianuarie, Berlinul, la invitația cancelarului Angela Merkel. Întrevederile aflate pe agendă vizează întărirea relaţiilor bilaterale cu Germania şi stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeană, inclusiv temele aflate în atenția Consiliului European desfășurat la Bruxelles în luna decembrie 2015, respectiv migrația și politica externă a Uniunii Europene.

Vizita oficială în Germania va fi, de asemenea, un prilej pentru a dezvolta relațiile economice și a definitiva o strategie pentru consolidarea contactelor cu mediile de afaceri.

În cadrul vizitei, șeful Executivului va avea o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel, urmată de un prânz de lucru și de o conferință de presă comună. De asemenea, prim-ministrul Cioloș va avea întâlniri cu reprezentanţi ai Grupului parlamentar de prietenie din Bundestag și ai comunității românești din Germania.

Din delegația oficială condusă de premierul Dacian Cioloș fac parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu şi şeful Cancelariei primului-ministru Dragoş Tudorache.

Un Comentariu la "Premierul Cioloș efectuează o vizită oficială în Germania"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.