Accident cu doi morți pe centura municipiului Oradea (Foto&Video)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

Un accident de circulație soldat cu doi morți și trei mașini distruse a avut loc în această după-amiază (azi, 6 ianuarie), în jurul orei 14.00, pe șoseaua de centură a municipiului Oradea. În accident au fost implicate trei mașini: o dubiță Ford Transit, o mașină Fiat Stilo și un cap de TIR.

Dintre cele patru persoane implicate în accident, şoferul şi pasagerul dreapta din Fiat, au decedat. Maşina în care se aflau cele două victime a fost prinsă şi zdrobită între dubiţă şi capul de TIR. În urma impactului extrem de violent, şoferul mașinii Fiat a fost proiectat pe bancheta din spate, cu tot cu volan. Mai mult decât atât, motorul mașinii a fost aruncat în câmp.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că Fiatul circula dinspre cartierul Nufărul (din municipiul Oradea) spre Calea Aradului, iar la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului. După ce de pe banda 2 a trecut pe banda 1 și apoi a revenit pe banda inițială, Fiatul a intrat frontal într-un cap de TIR, iar ulterior s-a tamponat cu o autoutilitară. Celelalte două mașini circulau regulamentar, din sens opus. Martorii spun că înainte de impact, şoferul făcuse mai multe depăşiri.

Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră pentru a scoate victimele din mașină.

Sursa foto&video: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.