Urmărit general depistat la frontieră

retinut

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Halmeu au depistat un cetăţean maghiar care era dat în urmărire generală de către autorităţile din România, el având de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de ţigări în afara antrepozitului fiscal.

Luni, 4 ianuarie, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar Andras L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Ucraina, la volanul unui autoturism marca Opel.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză este dată în urmărire generală, ea având de executat o pedeapsă de un an închisoare, conform sentinţei Judecătoriei Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de ţigări în afara antrepozitului fiscal.

Poliţiştii de frontieră l-au predat pe Andras L. lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, pentru luarea măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.