Cristian Valer Beseni, noul co-președinte al TNL Satu Mare

Beseni Valer Cristian

Începând din această săptămână, TNL Satu Mare are un nou co-președinte. Este vorba despre Cristian Valer Beseni.

După ce Adrian Cozma a fost ales co-președinte la organizația județeană de seniori, TNL Satu Mare (organizația județeană) a rămas la conducere doar cu un singur președinte. Locul său va fi ocupat pentru perioada următoare, până la organizarea conferinței județene de alegeri, de către Cristian Valer Beseni.

Acesta este un membru activ al organizației județene de tineret a PNL Satu Mare, fiind unul dintre cei mai vechi membri. În perioada în care va îndeplini funcția de co-președinte, Cristian Valer Beseni își dorește să continue activitatea începută cu tinerii liberali din județ și să aibă o colaborare bună cu aceștia, precum și cu celălalt co-președinte, Victor Cernea. Este pregătit să mobilizeze tinerii din organizația județeană în campaniile electorale și chiar să îi încurajeze să candideze în localitățile lor pentru funcțiile de consilieri sau primari.

Împreună cu ceilalți tineri din partid, își dorește să aibă parte de o administrație locală și județeană competentă, care să țină cont și de nevoile lor, ale tinerilor, care să poată moderniza locul în care trăiesc.

Cristian Valer Beseni își propune ca împreună cu echipa PNL Satu Mare și cu cei din TNL să reușească să pornească demersul de modernizare a orașului și județului, pe care să îl facă unul atractiv și interesant pentru toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.