Doi bătrâni desfigurați în propria casă

bataie

Doi bătrâni din Vetiș, soț și soție, au ajuns duminică, 3 ianuarie în stare gravă la spital după ce au fost bătuți în propria casă de către trei tineri cu vârste cuprinse întree 18 și 22 de ani. Cei trei au răvăşit locuința căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit casa cu mâinile goale.

Duminică seara, în jurul orei 23.45 ambulanțierii au fost solicitați în comuna Vetiș unde doi bătrâni au fost agresași de către trei tineri, care au intrat în locuința acestora forțând ușa de acces în casă.

„Echipajul cu asistent medical sosit la fața locului, a preluat un bărbat de 71 de ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral acut cu o plagă de circa ¾ cm, cu multiple contuzii provocate de agresor și pe soția acestuia de 66 de ani, cu traumatism cranian și pierdere de cunoștință cu multiple plăgi faciale. Pacienții au fost transportați sub supraveghere la UPU Satu Mare pentru investigații și tratament”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști reiese că Raimund B., Cristian B. şi Virgil P., au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa celor doi bătrâni pe care au început să-i bată. Cei trei au răvăşit locuinţa căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit casa fără a sustrage vreun bun.

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii, la scurt timp de la sesizarea faptei, şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.