Călători, ținuți în frig. Trenul Satu Mare-București a întârziat două ore

tren

Trenul Satu Mare-București a ajuns astăzi, 4 ianuarie cu o întârziere de două ore în capitala țării. Mai mult decât atât, călătorii au stat în frig mai bine de patru ore pentru că s-a defectat instalația de încălzire a trenului.

„În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele ore, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă. Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători ia deja următoarele măsuri: asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă; suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc); pregătirea suplimentară a a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

4 Comentarii la "Călători, ținuți în frig. Trenul Satu Mare-București a întârziat două ore"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.