Mesaje haioase pe care le poţi trimite celor dragi de Revelion

mesaje haioase

Noul an bate la ușă, iar acum, la pragul care ne desparte de 2016, vă propunem câteva idei pentru mesaje haioase pe care le puteți trimite celor dragi, în noaptea de Revelion:

1.Previziuni meteo de REVELION 2016: ploaie de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

2.Îţi doresc să ai duminici dulci, luni luminoase, marţi minunate, miercuri magnifice, joi jucăuşe, vineri voioase, sâmbete superbe şi un An Nou Excelent!

3.În 2015 au fost momente în care te-am deranjat, te-am făcut să suferi, te-am supărat, te-am enervat, te-am făcut să urli de frustrare … Iar astăzi vreau doar să-ţi spun … că am de gând să continui şi în 2016!

4.Aho, aho, prieten bun care stai on-line acum. Ia opreşte-te din scris şi-ascultă ce-am de zis! Chiar de eşti cu DND, BE RIGHT BACK sau NMD, sper să nu îmi dai ignor că îţi spun un pluguşor. N-am intrat să te stresez, am intrat să îţi urez „La mulţi ani şi fericire, liste de id-uri pline”!

5.Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2016 plin!

6.Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

7.Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă! La Multi Ani, 2016!

8.Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!

9.Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

10.Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!

11.Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare … La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2015.

12.Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

13.În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2016. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!

14.Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu „La mulţi ani!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.