Rafaelo Varga a oferit pachete cadou copiilor de la orfelinat

Rafaelo Varga

Fostul concurent de la X Factor România 2014, sătmăreanul Rafaelo Varga, locuiește acum în București, acolo unde îşi continuă studiile liceale, dar şi muzicale. În urma unui spectacol, Rafaelo a primit un premiu în bani. În acel moment, el s-a gândit la foştii lui colegi, din centrele de plasament şi casele de tip familial din judeţul Satu Mare.

Prin intermediul Eugeniei Ardelean, director general adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, care l-a descoperit şi s-a ocupat de lansarea lui iniţială în lumea muzicală, Rafaelo Varga a oferit 100 de pachete-cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din localitatea Hurezu Mare, respectiv Casele de tip Familial „Orhideea” din Răteşti şi „Maria” din Satu Mare.

„Prin gestul său plin de nobleţe sufletească, Rafaelo Varga a demonstrat că el nu a uitat de unde a plecat, dar nici de colegii lui din copilărie … În numele copiilor din sistemul de asistenţă socială nu-mi rămâne decât să-i mulţumesc şi să-i doresc mult succes pe târâmul muzicii. Te aşteptăm la Satu Mare, Rafaelo !”, a declarat Eugenia Ardelean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.