Adrian Cozma: „Anul 2015 a fost anul marilor schimbări”

Adrian Cozma

PNL

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi, 30 decembrie, co-președinții PNL Satu Mare, Adrian Cozma și deputatul Romeo Nicoară, au făcut o succintă trecere în revistă a anului 2015 din punct de vedere politic și administrativ, subliniind totodată, câteva dintre proiectele pentru anul 2016.

Adrian Cozma a caracterizat anul 2015 ca fiind „anul marilor schimbări”, subliniind câteva aspecte din anul ce se încheie doar peste câteva ore.

„Din punct de vedere politic, anul 2015 a fost anul marilor schimbări, așa cum am putut observa, atât la nivel național cât și la nivel județean anumite lucruri s-au clarificat. Deși pe la începutul anului și chiar pe la mijloc se arăta un an destul de agitat, dar spre final lucrurile s-au mai liniștit, în ceea ce privește politica locală și administrația locală. Ca partid de opoziție, am reușit să ne comportăm ca atare. Cred că prin pozițiile pe care le-am adoptat pe parcursul anului am confirmat acest lucru. Am confirmat faptul că ne interesează tot ceea ce privește județul Satu Mare, toate proiectele, bune sau rele, cred că tot timpul am avut o poziție destul de tranșantă și clară. Mai mult decât atât, am venit și cu soluții”, a declarat co-președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma.

Cozma a subliniat câteva aspecte, amintind un proiect de hotărâre a Consiliului Județean prin care s-a intenționat aducerea în județul nostru a gunoaielor menajere din Cluj, problemele legate de focarul de infecție de pe strada Horea nr. 6, calitatea slabă a lucrărilor de modernizare de pe Drumul Careiului dar și circulația rutieră îngreunată, provocată de închiderea temporară a Piaței Libertății din Satu Mare.

În luarea de cuvânt, deputatul Romeo Nicoară s-a axat pe planurile de viitor ale PNL, concentrându-se cu precădere asupra anului electoral 2016. Potrivit acestuia pentru cele două cicluri de alegeri PNL va propune oameni noi pentru funcțiile de primari, consilieri județeni și locali, care să corespundă în totalitate criteriilor de profesionalism și care să asigure o transparentizare a cheltuielii banilor publici.

„Vrem să ne vedem oraşul Satu Mare frumos, curat, civilizat, fără probleme şi blocaje. Vrem să ne vedem judeţul curat şi frumos, un pic mai european”, a subliniat Romeo Nicoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.