Dublu accident cu trei răniți între Ciuperceni și Livada (Foto)

pompieri1

pompieri2

pompieri3

Un dublu accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc sâmbătă, 26 decembrie, în jurul orei 23.19, pe DN 19, în afara localității Ciuperceni. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri de la descarcerare și două echipaje SMURD.

Potrivit oamenilor legii, Ioana A. de 27 de ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condiţiile de drum a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a șoferiței şi rănirea gravă a lui Zsolt K. de 25 de ani, pasager în mașină.

Ulterior, Csongor P. de 24 de ani, pasager în autovehiculul care intrase în şanţ a ieșit din mașină și a pornit pe jos pe carosabil, iar după circa 100 de metri s-a oprit şi s-a culcat pe drum. Acesta a fost lovit grav de o mașină condusă de Attila J. de 23 de ani. Se pare că șoferul nu l-a văzut pe tânărul culcat pe carosabil din cauza ceții foarte dense.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabilii cu exactitate împrejurările în care au avut loc cele două evenimente rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.