Și-a ucis vecinul în prima zi de Crăciun

cutit

Un bărbat de 32 de ani din Negrești-Oaș, Gelu Mureșan, a murit după ce a fost înjunghiat chiar de către vecinul său, Petre Mureșan de 45 de ani. Tragedia a avut loc în prima zi de Crăciun (25 decembrie), în jurul orei 20.25, pe strada Gării din Negrești-Oaș. Įn cursul zilei de azi, 26 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea ucigașului pentru 30 de zile.

Din informațiile pe care le deținem, cei doi bărbați s-au certat, însă la un moment dat criminalul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat vecinul. În momentul sosirii ambulanței „victima a fost găsită inconștientă, nu respira, și avea o plagă înjunghiată la nivel toracic posterior stâng. Bărbatul prezenta o sângerare masivă și avea doar un puls slab”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Ambulanțierii spun că la un moment dat aparținătorii victimei au început să înjure membrii echipajului de intervenție „aceștia fiind nevoiți să preia pacientul în ambulanță și să realizeze manevrele salvatoare în timpul deplasării spre spitalul din Negrești-Oaș, unde cazul a fost așteptat și de un medic chirurg. În spital medicii au continuat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, iar în final, pacientul a fost declarat decedat”, spune dr. Lucian Tarța.

Cazul a fost preluat de criminaliști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.