Drum la standarde europene între Tășnad și Marghita

drum1

drum2

drum3

drum4

Astăzi, 22 decembrie a avut loc recepția lucrărilor de modernizare a Drumului Județean 191 Tășnad-Marghita. Lungimea totală a traseului modernizat este de 27,264 km, iar valoarea proiectului se ridică la suma de 61.954.923,65 lei.

La eveniment au participat președinții Consiliilor Județene Satu Mare și Bihor, Adrian Ștef respectiv Cornel Popa, primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, consilieri locali dar și reprezentanți ai firmei executante.

Contractul de execuție a lucrării a fost semnat în data de 21 martie 2014.

Lungimea tronsonului de drum modernizat este de 27,264 km, dintre care 18,209 km sunt în județul Bihor și 9,055 metri în județul Satu Mare. Din porțiunea de drum modernizat, Tășnadul are în intravilanul localității 2,165 km.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns în această etapă să inaugurăm acest drum. Este de un mare folos pentru noi acest tronson de drum județean, pentru Sătmar, pentru Tășnad, pentru stațiunea de aici. Eu sper ca cei din Marghita să vină la stațiunea din Tășnad deoarece este unul extrem de modern, vitizat de foarte mulți turiști”, a declarat Adrian Ștef după tăierea panglicii inaugurale de la Tășnad.

Obiectivul proiectului constă în îmbunătăţirea accesibilităţii între judeţele Bihor şi Satu Mare, a mobilităţii populaţiei, bunurilor şi serviciilor din zonă.

4 Comentarii la "Drum la standarde europene între Tășnad și Marghita"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.