Vezi care sunt tendințele de sărbători în materie de manichiură (Foto)

unghii 1

unghii 2

unghii 3

unghii 4

unghii 5

unghii 6

unghii 7

unghii 8

unghii 10

unghii 11

unghii 12

unghii 14

unghii 15

Printre sarmale, șnițele și chifteluțe doamnele nu trebuie să uite că și o manichiură impecabilă este esențială de sărbători. Așa că specialiștii în domeniu vin cu sfaturi pentru a putea avea unghiile în tendințe.

Cel mai important sfat este legat de forma unghiei, și anume nu se mai poartă unghiile pătrate, decât dacă sunt scurte, la mare modă fiind unghiile rotunjite sau lungi și ascuțite.

Manichiura franțuzească clasică a ieșit complet din modă, dar doamnele care nu pot renunța la acest model pot opta pentru manichiura franțuzescă colorată: baza mată și vârful unghiei lucios, de preferat în culori închise.

Tendițele momentului sunt culorile puternice, mate sau sidefate, toate unghii colorate într-o singură culoare, cu excepția inelarului. Pentru acesta este recomandat să alegeți nuanțe precum auriu, argintiu sau alte nuanțe de sclipici, ștrasuri sau pietricele, în funcție și de culoarea celorlalte unghii. Tot pe inelar, se pot picta fundițe, steluțe, fulgi de nea, clopoței, brăduți sau reni, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Nonculorile alb și negru mat sunt și ele în tendințele actuale.

Sursa foto: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.