Urmărit general reţinut la Urziceni

retinut

Poliţiştii de frontieră de la Urziceni au prins un clujean care era dat în urmărire generală. Acesta avea mandat european de arestare. Bărbatul a încercat să intre ilegal în România cu o carte de identitate românească falsă.

Duminică, 20 decembrie, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Poliţistul de frontieră a constatat faptul că documentul prezentat pentru control nu întruneşte condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate autentice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul se numeşte Daniel Petru K., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj, iar pe numele lui Judecătoria Gherla emisese un mandat european de arestare. Bărbatul era condamnat la doi ani şi două luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.