Natalia Oneț este „Miss World East Europe”

Natalia Onet

Reprezentanta României la „Miss World 2015”, sătmăreanca Natalia Oneț, a primit titlul de „Miss World East Europe”, în cadrul celui mai important concurs de frumusețe, competiție a cărei finală s-a desfășurat sâmbătă (19 decembrie), în China. De asemenea, frumoasa sătmăreancă a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenţie de profil din China.

Titlul de „Miss World 2015” a fost câştigat de o tânără din Spania, Mireia Lalaguna Royo, în vârstă de 23 de ani.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiţiei Miss World 2015, rezultat datorat prestaţiei mele, dar şi tuturor românilor care m-au votat online şi mass-mediei din România în egală măsură. Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregătite, motiv pentru care competiţia a fost extrem de strânsă, majoritatea ţărilor meritând să câştige marele titlu din punctul meu de vedere. După o lună extraordinară petrecută în China, aştept cu nerăbdare să mă întorc în ţară, să îmi petrec sărbătorile cu familia şi să mă implic începând cu luna ianuarie în cât mai multe activităţi alături de Organizaţia Miss World România. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături şi m-au susţinut în competiţia Miss World 2015. Urez pe aceasta cale tuturor românilor «Crăciun Fericit!» şi «La Mulţi Ani!»”, a declarat Natalia Oneț.

Natalia Oneţ are 26 de ani, și s-a situat pe locul al 17-lea în urma „voting-ului competiţiei”. Astfel, rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a țării noastre în ultimii nouă ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International), după ce Ioana Valentina Boitor (o altă sătmăreancă) s-a clasat pe locul II (First Runner-up) la Miss World 2006.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.