Mircea Govor a demisionat din funcția de președinte al PSD Satu Mare

Octavian Petric

Mircea Govor a demisionat din funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare. Anunțul a fost făcut de către deputatul Octavian Petric, în cadrul unei conferințe de presă susține astăzi, 21 decembrie.

„Din câte am înțeles, domnul președinte Govor și-a înaintat demisia și urmează să se numească un președinte interimar până la convocarea Conferinței Județene când vor avea loc noi alegeri”, a declarat Petric.

Legat de persoana președintelui interimar, Octavian Petric spune că „numirea acestuia poate să fie de la București sau pot să fie propuneri în Comitetul Executiv a PSD Satu Mare”.

Deputatul social-democrat a declart că până în prezent nu s-au făcut propuneri în acest sens, însă acesta a subliniat faptul că „domnul Coica este președințe executiv și poate să țină locul dânsului”.

Întrebat dacă el personal este interesat în a prelua frâiele PSD Satu Mare, Octavian Petric a declarat că „nu sunt interesat și în prezent prioritățile noastre sunt ca partidul să meargă mai departe, să se pregătească de alegerile din 2016. Cred că trebuie cu calm și foarte bine să gestionăm această situație de la Satu Mare și cred că vom trece cu bine acest moment și să nu creăm tensiuni în cadrul organizației”.

Cu privire la Organizația Județeană a Partidului Social Democrat, Octavian Petric spune că „PSD Satu Mare este o organizație puternică. Obiectivele noastre pentru Satu Mare sunt Primăria Satu Mare și un număr cât mai mare de consilieri atât la Consiliul Local cât și la Consiliul Județean”.

Un Comentariu la "Mircea Govor a demisionat din funcția de președinte al PSD Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.