Deputatul Octavian Petric și-a prezentat bilanțul, la trei ani de la preluarea mandatului

Petric

Deputatul Octavian Petric și-a prezentat bilanțul după trei ani de la preluarea mandatului, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 21 decembrie la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare.

Petric a declarat că la începutul mandatului său a stabilit patru proiecte pe care apoi le-a promovat atât în cadrul Comisiei de buget-finanțe din care face parte cât și în plenul Parlamentului. O parte din aceste proiecte sunt finalizate, iar altele în curs de derulare.

„În primul rând este vorba despre reabilitarea drumului județean între Livada și Negrești-Oaș, proiect finalizat anul trecut. În al doilea rând am dorit să obțin fonduri pentru noua primărie a orașului Tășnad,în acest moment clădirea fiind sub acoperiș iar lucrările se apropie de finalizare. Legat de proiectul Luna Șes vreau să vă spun că acesta este finalizat în proporție de 80%, și urmează ca o bucată de pădure să fie scoasă din circuitul silvic, pentru ca terenul respectiv să facă parte din pista de schi. Al patrulea proiect îl constituie construirea celui de-al treilea pod peste Someș în zona ștrandului. Licitația se va relua anul viitor”, a declarat Petric.

Acesta a reamintit și faptuul că, împreună cu deputații Andreea Paul (PNL) și Erdei D. Istvan (UDMR), a susținut amendamentul la legea bugetului prin care șoseaua de centură a municipiului Satu Mare primește o finanțare de 20 de milioane de lei în 2016.

În ceea ce privește planurile de viitor, Octavian Petric spune că a început demersurile pentru declararea zonei Codru ca zonă defavorizată. Dacă propunerea va fi acceptată, aceasta va duce pentru cei din zonă la scăderea taxelor și impozitelor, creșterea subvențiilor acordate de stat pentru activități economice, etc.

Un Comentariu la "Deputatul Octavian Petric și-a prezentat bilanțul, la trei ani de la preluarea mandatului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.