„Castelanii” au susţinut un concert caritabil la Carei

4

24

Duminică, 20 decembrie, de la ora 18.00, în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural al municipiului Carei a avut loc Concertul tradiţional de final de an „Song 4 Xmas 12” al secţiei de muzică uşoară din cadrul Centrului Cultural, ajuns la cea de-a XII-a ediție.

„Castelanii” Carei au cântat în acest an pentru Hudák Örs. În anii precedenți, „Castelanii” și-au oferit reciproc câte un cadou de Crăciun, însă la ediția din acest an şi-au propus sprijinirea familiei Hudák, a căror copii, Hanna și Örs au avut nevoie de intervenții chirurgicale pentru implant cohlear. Intervențiile medicale reprezentau singura modalitate prin care micuții să poată auzi vocea persoanelor dragi și sunetele din mediul înconjurător. Operațiile pentru implant au avut loc deja, însă tratamentul postoperator este costisitor, astfel „Castelanii” și-au propus să sprijine, în felul lor, eforturile financiare ale familiei.

În cadrul concertului au evoluat pe scena Centrului Cultural peste optzeci de tineri și copii, soliști și instrumentiști ai formațiilor „Castelanii”: „Castelanii Pitici”, Formația de Fete „Castelanele”, „Castelanii Mici”, „Castelanii Mijlocii”, „Castelanii Juniori”, Formaţiile „Non-Stop” şi „Simple Life” şi soliştii seniori. Tinerii au fostcoordonaţi de profesorul Szűcs József.

La finalul evenimentului, publicul extrem de numeros a apreciat talentul şi dăruirea tinerilor artişti cu ropote de aplauze. Atmosfera creată de „Castelanii”, în prag de sărbători a fost una de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.