Recital de folclor la Castelul din Carei

recital1

recital2

Castelului Károlyi a găzduit sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 18.00, recitalul folcloric extraordinar susţinut de Ansamblul „Ceatăra” şi invitatul special, cunoscutul interpret Radu Ciordaş.

Spectacolul, care a durat aproape două ore, a cuprins dansuri şi cântece populare, doine, urări de Crăciun şi colinde în compania Ansamblului „Ceatăra”, a grupului de dansatori şi a soliştilor Medeea Paşca, Daiana Căşuţ, Raul Nistor, Florin Borobei, Ioana Guruţă, cu toţii componenţi ai ansamblului. Manifestarea s-a încheiat cu un recital emoţionant în compania solistului Radu Ciordaş, care a interpretat atât melodii populare cât şi urări de Crăciun şi colinde. Publicul, puternic impresionat de atmosferă a cântat alături de îndrăgitul interpret şi l-a aplaudat îndelung la final.

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural al municipiului Carei, cu sprijinul Fundaţiei Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a avut un scop caritabil. Pe toată durata recitalului cei prezenţi au putut dona bani, în funcţie de posibilităţi, în urna aşezată la intrarea în Sala Cavalerilor. Suma strânsă a fost donată la două case de tip familial din municipiul Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.