Accident cu doi morți, la ieşirea din Petrești (Foto)

accidentmortal1

accident mortal2

accident mortal3

Un accident de circulație soldat cu doi morți, o persoană rănită grav și alta cu răni ușoare a avut loc azi (19 decembrie) dimineață la ieşirea din localitatea Petrești. Tragedia s-a petrecut după ce șoferul a adormit la volan. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers iar microbuzul în care se aflau cele patru persoane s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, Ambulanță dar și de la Serviciul de descarcerare din cadrul ISU „Someș” Satu Mare.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că Marcel B. de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare marca Volkswagen, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în coliziune cu un copac, situat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma impactului a rezultat decesul şoferului şi a unei tinere, în vârstă de 16 ani, rănirea gravă a lui Gheorghe N. de 34 de ani şi rănirea uşoară a unui tânăr în vârstă de 24 de ani, toţi trei pasageri în autoutilitară.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.