„Ziua Victoriei Revoluţiei Române și a Libertății” va fi marcată și la Satu Mare

zi

Prefectul Eugeniu Avram a convocat astăzi, 18 decembrie o şedinţă pe tema organizării manifestaţiilor ce vor avea loc cu ocazia „Zilei Victoriei Revoluţiei Române și a Libertății”. În cadrul întâlnirii a fost stabilit programul de desfășurarea a evenimentelor dedicate acestei zile.

Astfel, în data de 22 decembrie, ora 10.30 în prezenţa Gărzii de onoare, evenimentele vor debuta cu slujbe de pomenire, iar instituţiile locale şi judeţene vor depune o coroană comună de flori la mormintele eroilor în cimitirele din municipiul Satu Mare: Eroilor, Rodnei şi Amaţiului.

La ora 12.00, în Piaţa „25 Octombrie” din municipiul Satu Mare, vor avea loc principalele manifestări dedicate „Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii”. Va fi oficiată o slujbă de pomenire şi vor avea loc depuneri de coroane de flori la placa comemorativă de pe Palatul Administrativ.

Prefectul Eugeniu Avram face un apel către toţi cetăţenii municipiului Satu Mare să participe în număr cât mai mare la aceste manifestaţii dedicate persoanelor care şi-au sacrificat viaţa în timpul Revoluţiei din decembrie 1989.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.