Prefectul a felicitat firmele care se implică în viața socială a județului

firme1

firme2

Modul de implicare a firmelor în viața socială a comunităților locale a fost tema principală a ședinței de astăzi, 18 decembrie a Comisiei de Dialog Social. Ultima întâlnire din acest an a avut loc în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

În luarea de cuvânt, directoarea Camerei de Comerț Satu Mare, Daniela Culic, a subliniat faptul că în județ sunt destul de multe firme care se implică în viața socială a comunităților în care își desfășoară activitatea, însă marea majoritate dintre administratorii acestora nu doresc să se cunoască public acest lucru.

Cu toate acestea, Culic spune că a primit acceptul grupului de firme care prin Fundația „Mia Munteanu” susțin Casa de copii „Diana”. Daniela Culic a subliniat faptul că acest grup de firme a preluat casa de copii de la Consiliul Județean, și îl finanțează din 2002. La început centrul se ocupa de 41 de copii, iar după ce o parte din ei au fost adoptați, ori s-au întors în familiile lor, în prezent în Casa „Diana” mai sunt 13 minori. Buna funcționare a casei de copii a fost asigurată din sponsorizări.

După scurta expunere susținută de directoarea Camerei de Comerț, reprezentanții firmelor Autonet, Polipol și Technosam și-au prezentat rând pe rând, proiectele prin care sprijină comunitățile locale, începând de la activități sportive și de timp liber, mergând până la implicarea în educație și în rezolvarea unor probleme sociale sau din domeniul sănătății.

Prezent la ședința de Dialog social, prefectul Eugeniu Avram a felicitat firmele care au asemenea inițiative de ajutorare a comunităților în care acestea își desfășoară activitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.