Mircea Marian vrea sediu propriu pentru Asociația Județeană a Pensionarilor

pensionari

În cadrul ședinței de azi, 18 decembrie a Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, pensionarii au readus în actualitate una dintre doleanțele lor mai vechi. Prin vocea liderului lor, Mircea Marian, vârstnicii solicită un spațiu unde Asociația Județeană a Pensionarilor Satu Mare să poată să-și desfășoare activitatea.

Mircea Marian a subliniat faptul că cea din Satu Mare este singura asociație din țară care nu are sediu. Mai mult decât atât, pensionarii ar dori să primească un spațiu adecvat în clădirea Palatului Administrativ „că sunt multe încăperi aici și Consiliul Județean ar putea găsi o soluție”, spune liderul pensionarilor.

Prezent la ședință, prefectul Eugeniu Avram le-a promis vârstnicilor că va face tot ce îi stă în putere pentru a-i ajuta în găsirea unui spațiu adecvat.

La sfârșitul ședinței, Mircea Marian a anunțat că pe 21 decembrie, la Restaurantul „Paloma” din Satu Mare, Asociația Județeană a Pensionarilor va organiza tradiționala „Pomană a porcului”, la care sunt invitați sute de pensionari din tot județul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.